Bitcoin

Hotel van Walsum accepteert als eerste hotel in Nederland Bitcoins.

Zowel vooraf als ter plekke kunnen overnachtingen en consumpties in Hotel van Walsum nu met Bitcoins betaald worden. Bitcoin is virtueel geld, dat enkel in digitale vorm bestaat op het internet. Bitcoin wordt niet uitgegeven door een land of bank, iedereen met een pc, laptop of smart Phone kan meedoen. Bitcoin bestaat al sinds 3 januari 2009 en maakt sindsdien een stormachtige groei door.

De voordelen die Hotel van Walsum ziet van betalen met Bitcoins zijn dat het bijna niets kost, super snel is, zo anoniem als jezelf wilt, net zo makkelijk als dat je een email stuurt en zonder tussenkomst van een bank of andere instantie. Ook is het een extra service voor onze gasten die zo meer keuze vrijheid heeft om zelf te bepalen hoe hij wil betalen.

De gratis ‘open source’ software is voor iedereen vrij toegankelijk. De Bitcoin is revolutionair omdat het voor het eerst in de moderne tijd geld door alle mensen op de wereld op een veilige manier gebruikt en beheerd kan worden zonder noodzakelijke bemoeienis van overheid of andere instanties.

Voor meer informatie over Bitcoin:

www.bitcoin.org

www.bitmymoney.com

www.bitonic.nl

www.bitcoinspot.nl