Vacatures

Wij hebben op dit moment 1 openstaande vacatures:

 

Front office stage plaats

Ben jij student en opzoek naar een stage in de hotellerie? Dan ben jij bij ons op het goede adres, want wij zijn medio Maart 2019 op zoek naar een stagiaire voor de front-office.

Wat zoeken wij?:

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste allround Front Office stagiaire om ons team te versterken. Als Front Office Stagiair ben je het eerste aanspreekpunt voor onze (internationale) gasten. Tot je dagelijkse werkzaamheden behoren het in- en uitchecken van gasten, het begeleiden van gasten naar de kamer en het verstrekken van informatie.Ook moet je flexibel genoeg zijn om bij andere afdelingen te werken zoals Food and Beverage. Ben jij klantvriendelijk, representatie, commercieel, verantwoordelijk, sociaal, enthousiaste stagiaire? En zou jij graag je praktijk willen afronden in ons hotel? Reageer dan snel via onze onderstaande contactgegevens!

Profiel:

-Opleidingsniveau 3/4 MBO Front office.

-Horeca werkervaring.

-Minimaal 3 á 5 maanden beschikbaar.

Wat bieden wij?:

Wij bieden een geweldige stage aan van minimaal 3 á 5 maanden. Werk/leerervaring bij een erkend leerbedrijf.
Ruimte en ondersteuning om je stage-opdrachten goed uit te voeren. Enthousiaste collega’s en een afwisselende werkplaats, een stagevergoeding en voldoende mogelijkheden om ervaring op te doen.

Ben jij de stagiaire die wij zoeken? Stuur dan je CV en Motivatiebrief naar Laurie Meijburg laurie@hotelvanwalsum.nl . Voor meer vragen bel dan naar 010-4363275

 

Neem contact met ons op

Hotel van Walsum

Mathenesserlaan 199-201
3014 HC Rotterdam
T +31 10 4363275
F +31 10 4364410
info@hotelvanwalsum.nl