RIB-Experience

Wilt u met hoge snelheid over het water racen? Dan is dit het arrangement voor u. Met dit arrangement tourt u met een gigantisch snelheid vanaf het Boerengat richting Schiedam en weer terug. Geniet met dit arrangement optimaal van de snelheid, adrenaline en de prachtige omgeving.  De afvaartplek is plek makkelijk bereiken met de metro vanaf het hotel. U verblijft de nacht in een standaard 2-persoonskamer. Verblijft u liever in een comfort airco kamer, dan kunnen wij u upgraden voor € 15 ,- per nacht. In de ochtend nodigen wij u uit om te genieten van ons uitgebreide ontbijtbuffet. Het arrangement bedraagt € 64,50 per persoon. Deze prijs is op basis van 2 personen. Bent u alleen? Geen probleem, ook dan is het mogelijk om dit arrangement te boeken. Er wordt dan een toeslag van € 25,- in rekening gebracht.

Prijs is € 129,- voor 2 personen. Dit is exclusief 4,5% toeristenbelasting.

Dit arrangement is alleen beschikbaar op zaterdagen.

Voor groepen vanaf 6 personen is het ook mogelijk op andere dagen te reserveren. Neemt u dan contact op met Laurie@hotelvanwalsum.nl.

-LET OP: u dient voor dit arrangement een Vrijwaring/gezondheids verklaring te tekenen. Meer informatie vindt u op : http://www.rib-experience.nl/PDF/vrijwaring.pdf-

Indien u een upgrade naar een comfort airco kamer wenst (€15,-) dan kunt u dit aangeven in de reservering bij opmerkingen. Bij de opmerkingen kunt u ook uw voorkeur voor de starttijd van de tour aangeven. Mocht uw gewenste tijd niet meer beschikbaar zijn, dan nemen wij contact met u op.

RESERVEREN

Komt u er niet uit? Of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met 010-436 32 75, wij helpen u graag verder.