R U in van Walsum Arrangement

Tussen 11 en 16 juni is het genieten geblazen in Rotterdam. Voor het eerst vindt Rotterdam Unlimited plaats. Zomercarnaval en Dunya Festival worden verenigd in een nieuw, toonaangevend event van internationaal niveau. Vijf dagen lang staat Rotterdam in het teken van nieuwe en kleurrijke muziek, dans, letteren, theater en carnaval.

Naast een aantal muziekgrootheden, waaronder Manu Chao & La Ventura, Asaf Avidan, Nelson Freitas en Blitz The Ambassador, zijn er ook evenementen in o.a. De Doelen, Off Corso, en wordt er nauw samengewerkt met o.a. Poetry International.

“R U in” van Walsum Arrangement

U kunt met dit arrangement genieten van een ontspannen overnachting in Hotel van Walsum.  Wij bieden u gratis parkeren aan in onze afgesloten parking. U staat binnen 15 minuten lopen tussen de swingende menigten.  Bij het inchecken wordt u door onze medewerkers voorzien van alle informatie die u nodig heeft over Rotterdam en haar festiviteiten. Na een lange dag swingen, eten, en drinken kunt u genieten van uw  rustige overnachting in een standaard 2-persoonskamer. In de ochtend wordt u verwend met heerlijk ontbijtbuffet. U kunt kiezen uit warme broodjes, verschillende sappen, verse fruitsalade, eieren, belegsoorten en diverse zoetigheden.. Zodat u weer genoeg energie heeft om de dag te beginnen. Wanneer u uitcheckt bieden wij u de mogelijkheid om uw bagage en auto nog achter te laten.

Informatie/voorwaarden:

-          Prijs € 55,- p.p.p.n. op basis van 2 personen

-          Alleen geldig tussen 10 – 17 juni

-          Op basis van beschikbaarheid

-          Exclusief 4,5% toeristenbelasting

-          Uw boeking is pas gegarandeerd als u een reserveringsnummer heeft ontvangen.

-          Niet te combineren met andere acties en/of kortingen.

Voor informatie of reserveringen:

E: info@hotelvanwalsum.nl

T: 010-4363275